WIJ HELPEN JOU TE CREËREN

WordPress

Een goede website is niet meer zo ingewikkeld. Wij maken eenvoudige WordPress sites in een mooi kleurtje zodat je goed voor de dag kunt komen.

IETS MOOIS ONTWERPEN IS SOMS MAKKELIJK.
UITVOEREN VAN JE IDEE SOMS NIET.

Af en toe heb je dat ene idee dat niet zo makkelijk te maken is. Online drukkerijen hebben net je papiersoortjes niet of je wil net even een andere afwerkingsniveau. Wij kijken juist uit naar deze uitdagingen. Opvallen doe je niet door een standaard A5 flyer te maken. Opvallen doe je door net even anders te zijn dan je concurrent. Wij helpen je daar graag mee.

APPS, Websites, Print en Druk eigenlijk alle mogelijkheden hebben we wel in huis om jouw marketing een succes te maken. We werken dan ook graag mooie voorstellen voor je uit en produceren ze dan ook nog het liefst. Maar nog veel liever hebben we dat jij met ons samenwerkt. Ben je webbouwer en heb je een sparringpartner nodig voor je druk en print. DitisMokka is je partner. Ben je een drukker en heb je nog geen print in huis. Laten we samenwerken. DitisMokka kleurt makkelijk mee met wat jouw klanten willen. Of ben je gewoon iemand die een partner zoekt voor zijn of haar print en drukwerk en heb je net even dat extra beetje aandacht nodig?

DitisMokka is oprecht geïnteresseerd in je.

Kortom wij werken met je samen in plaats van in opdracht. Onze huidige opdrachtgevers zullen je unaniem vertellen dat wij een prima partner zijn als het gaat om de wat complexere opdrachten want laten we eerlijk zijn die flyers on a budget koop je toch gewoon bij Drukwerkdeal. Je klant centraal en zorgen dat hij opvalt is waar wij het liefst mee bezig zijn.

Heb je dus een uitdagend projectje nodig ons eens uit en we bekijken geheel kosteloos of wij wat voor je kunnen betekenen.

Geef ons een uitdaging en wij verbazen je graag.