Ontwerpers

We komen zelf uit een ontwerpachtergrond dus werken graag met je als je ontwerper bent en leuke ideeën wil realiseren met en voor je klant. Wij begrijpen als geen ander dat je als ontwerper niet altijd op de hoogte kunt zijn van de mogelijkheden van digitaal drukwerk en de leuke dingen die je er mee kunt doen. Veel ontwerpers weten hun weg te vinden naar de online drukkerijen die zich steeds meer gaan toeleggen op de standaard vormen zoals Flyers, Folders, Posters, Stickers en andere hardlopers in het drukwerk segment. Maar wat als je dat kleine beetje extra wil bieden aan je klant?

Dat beetje dat jij als ontwerper wel bedenkt en de klant zelf niet. Eerlijk is eerlijk ontwerpers worden niet altijd ingeschakeld door de klant. Soms doet de klant dingen liever zelf en ontwerpen ze snel die flyer of poster die jij net dat beetje extra had kunnen geven. Vervolgens bestellen ze het materiaal via het web en zie jij als ontwerper een deel van je omzet verdwijnen. Juist met de ontwerpers die dit verhaal herkennen willen wij werken. Je kunt namelijk die meerwaarde bieden die je klant zo hard nodig heeft. Een veelgemaakte keuze die wij tegenkomen is dat klanten nog wel eens willen kiezen voor een standaard promotie item en zo hopen op te vallen. Jij en ik weten echter dat de beurs waar ze heen gaan vol ligt met de A4 flyers die drukwerkdeal voor ze gemaakt heeft. Jij weet hoe ze in die massa wel kunnen opvallen en kan dat ook ontwerpen voor de klant.

Wij helpen je graag om net dat beetje extra te bieden.

Jouw klant aan je binden door het opvallen met drukwerk net iets beter te doen dan een ander. Wij geloven er in jij ook?

Wat bieden we zoal aan ontwerpers om je dat extraatje te geven?

 

  • Variabele Data Printing (VDP)
  • Augmented Reality (AR)
  • Proefmodellen