Grafische professionals

Er zijn natuurlijk niet alleen drukkers en ontwerpers in de wereld. Tegenwoordig is de websitebouwer, signprofessional of drukwerkmakelaar ook bezig om zijn dienstenpakket uit te breiden. En hoewel wij ook Large format drukwerk doen en gerust wel een wordpress website kunnen maken laten we toch vaak het wat lastigere werk over aan een andere grafische professional. Doen jullie dat ook bij ons?

Alles zelf kunnen is een utopie. Vandaar dat wij ook zo duidelijk deze doelgroep als samenwerkingspartners willen. Wij kunnen gerust wel een Roll Up Banner, Website in eigen huis maken maar zodra het om vrachtwagen beletteringen gaat of een uitgebreide webwinkel verwijzen we onze klanten vaak door naar 1 van de samenwerkingspartners. Ieder zijn specialisatie toch? Ook de drukwerkmakelaar bedienen we graag hoewel we wel heel duidelijk zijn dat we geen margemakers zijn. Goedkoop vind je altijd wel ergens dus als je het gesprek wil aangaan om te kijken waar wij je dan mee kunnen bedienen kijk gerust eens rond op de site of ga eens in gesprek met ons.

Wij helpen je graag om net dat beetje extra te bieden.

Jouw klant koopt meer in dan je momenteel aanbied. Soms verlies je daardoor werk omdat de klant het totale pakketje elders kan krijgen. Wij helpen je graag om dit te voorkomen.

Wat bieden we zoal aan om je dat extraatje te geven?

  • We delen graag kennis.

  • Oplage/afspraakprijzen
  • Speciale producties