Drukkerijen

Ooit lang lang geleden zijn we begonnen als Reclamebureau en deden we veel zaken met andere drukkerijen voor onze klanten. Toen we uiteindelijk de keuze maakten om digitaal drukwerk in eigen huis te halen hebben we niet met alle drukkerijen vrienden gemaakt. We waren er vroeg bij. Digitaal drukwerk was nog niet erg geaccepteerd. Inmiddels hebben de meeste drukkerijen wel een digitale drukpers staan. In dat geval sparren we graag eens met jullie maar eigenlijk zijn we op zoek naar die drukkerij die nog niet voorzien is en het graag inkoopt.

Wij drukken zelf niks in Offset omdat het ons specialisme niet is. We kunnen ons voorstellen dat je zelf ook nog niet zit te wachten op een digitale pers. Het werkt net even anders, sommige dingen kunnen wel met een offset pers die niet in digitaal kunnen. Dit geldt echter ook andersom. Wil je dus een stukje digitaal drukwerk dat wel aan jouw normen voldoet laten we dan eens om de tafel gaan. Wie weet wat voor moois we samen kunnen maken. En omdat drukkerijen vaak heel goed weten wat ze willen werken we ook zo graag met jullie. Bestanden zijn vaak lekker op orde, papier is geen discussiepunt maar iets waar we beiden graag over praten dus wij zien het zeker zitten. En als we heel ver gaan kunnen we zelfs jouw persprofiel inlezen en een mooie vergelijkbare print presenteren.

Wij helpen je graag om net dat beetje extra te bieden.

Jouw klant aan je binden door digitaal drukwerk aan te bieden daar waar het toepasselijk en nodig is zorgt voor meer werk.

Wat bieden we zoal aan drukkerijen om je dat extraatje te geven?

  • Variabele data printing
  • Gezonde marges

  • Proefmodellen
  • Onze digitale pers profileren zoals jij dat wenst