Ontwerpers

We komen zelf uit een ontwerpachtergrond dus werken graag met je als je ontwerper bent en leuke ideeën wil realiseren met en voor je klant. Wij begrijpen als geen ander dat je als ontwerper niet altijd op de hoogte kunt zijn van de mogelijkheden van digitaal drukwerk en de leuke dingen die je er mee kunt doen. Veel ontwerpers weten hun weg te vinden naar de online drukkerijen die zich steeds meer gaan toeleggen op de standaard vormen zoals Flyers, Folders, Posters, Stickers en andere hardlopers in het drukwerk segment. Maar wat als je dat kleine beetje extra wil bieden aan je klant?

Dat beetje dat jij als ontwerper wel bedenkt en de klant zelf niet. Eerlijk is eerlijk ontwerpers worden niet altijd ingeschakeld door de klant. Soms doet de klant dingen liever zelf en ontwerpen ze snel die flyer of poster die jij net dat beetje extra had kunnen geven. Vervolgens bestellen ze het materiaal via het web en zie jij als ontwerper een deel van je omzet verdwijnen. Juist met de ontwerpers die dit verhaal herkennen willen wij werken. Je kunt namelijk die meerwaarde bieden die je klant zo hard nodig heeft. Een veelgemaakte keuze die wij tegenkomen is dat klanten nog wel eens willen kiezen voor een standaard promotie item en zo hopen op te vallen. Jij en ik weten echter dat de beurs waar ze heen gaan vol ligt met de A4 flyers die drukwerkdeal voor ze gemaakt heeft. Jij weet hoe ze in die massa wel kunnen opvallen en kan dat ook ontwerpen voor de klant.

Wij helpen je graag om net dat beetje extra te bieden.

Jouw klant aan je binden door het opvallen met drukwerk net iets beter te doen dan een ander. Wij geloven er in jij ook?

Wat bieden we zoal aan ontwerpers om je dat extraatje te geven?

 

 • Variabele data printing

 • Augemented Reality (AR)

 • Proefmodellen

Drukkerijen

Ooit lang lang geleden zijn we begonnen als Reclamebureau en deden we veel zaken met andere drukkerijen voor onze klanten. Toen we uiteindelijk de keuze maakten om digitaal drukwerk in eigen huis te halen hebben we niet met alle drukkerijen vrienden gemaakt. We waren er vroeg bij. Digitaal drukwerk was nog niet erg geaccepteerd. Inmiddels hebben de meeste drukkerijen wel een digitale drukpers staan. In dat geval sparren we graag eens met jullie maar eigenlijk zijn we op zoek naar die drukkerij die nog niet voorzien is en het graag inkoopt.

Wij drukken zelf niks in Offset omdat het ons specialisme niet is. We kunnen ons voorstellen dat je zelf ook nog niet zit te wachten op een digitale pers. Het werkt net even anders, sommige dingen kunnen wel met een offset pers die niet in digitaal kunnen. Dit geldt echter ook andersom. Wil je dus een stukje digitaal drukwerk dat wel aan jouw normen voldoet laten we dan eens om de tafel gaan. Wie weet wat voor moois we samen kunnen maken. En omdat drukkerijen vaak heel goed weten wat ze willen werken we ook zo graag met jullie. Bestanden zijn vaak lekker op orde, papier is geen discussiepunt maar iets waar we beiden graag over praten dus wij zien het zeker zitten. En als we heel ver gaan kunnen we zelfs jouw persprofiel inlezen en een mooie vergelijkbare print presenteren.

Wij helpen je graag om net dat beetje extra te bieden.

Jouw klant aan je binden door digitaal drukwerk aan te bieden daar waar het toepasselijk en nodig is zorgt voor meer werk.

Wat bieden we zoal aan drukkerijen om je dat extraatje te geven?

 • Variabele data printing

 • Kleine oplages

 • Proefmodellen

 • Onze digitale pers profileren zoals jij dat wenst.

Grafische professionals

Er zijn natuurlijk niet alleen drukkers en ontwerpers in de wereld. Tegenwoordig is de websitebouwer, signprofessional of drukwerkmakelaar ook bezig om zijn dienstenpakket uit te breiden. En hoewel wij ook Large format drukwerk doen en gerust wel een wordpress website kunnen maken laten we toch vaak het wat lastigere werk over aan een andere grafische professional. Doen jullie dat ook bij ons?

Alles zelf kunnen is een utopie. Vandaar dat wij ook zo duidelijk deze doelgroep als samenwerkingspartners willen. Wij kunnen gerust wel een Roll Up Banner, Website in eigen huis maken maar zodra het om vrachtwagen beletteringen gaat of een uitgebreide webwinkel verwijzen we onze klanten vaak door naar 1 van de samenwerkingspartners. Ieder zijn specialisatie toch? Ook de drukwerkmakelaar bedienen we graag hoewel we wel heel duidelijk zijn dat we geen margemakers zijn. Goedkoop vind je altijd wel ergens dus als je het gesprek wil aangaan om te kijken waar wij je dan mee kunnen bedienen kijk gerust eens rond op de site of ga eens in gesprek met ons.

Wij helpen je graag om net dat beetje extra te bieden.

Jouw klant koopt meer in dan je momenteel aanbied. Soms verlies je daardoor werk omdat de klant het totale pakketje elders kan krijgen. Wij helpen je graag om dit te voorkomen.

Wat bieden we zoal aan om je dat extraatje te geven?

 • We delen graag kennis.

 • Oplage/afspraakprijzen

 • Speciale producties

Ondernemers met een plan

Misschien is dit stiekem onze favoriete doelgroep. Omdat we uit een ontwerp en marketingachtergrond zijn ontstaan vinden we het helpen van ondernemers met een goed plan toch nog steeds heel leuk om te doen. Lekker duidelijk over wat jullie willen en het liefst snel en tegen een goed tarief. Bewust van de kosten maar nog bewuster van de opbrengst van een mooie productie. Herken je jezelf in deze omschrijving dat hebben we je graag aan tafel.

Voor een deel is een plan hebben om je merk of bedrijf te promoten een zegen. Aan de andere kant helpen we ondernemers graag als ze op het laatste moment iets nodig hebben waar wellicht niet eerder aan gedacht is. Die beurs staat voor de deur en we zijn ….nog vergeten. Digitaal drukwerk is dan vaak een zegen omdat lage oplages snel te leveren zijn. Een proefje is zo gemaakt en die Roll-Up banner of Beursdisplay is ook nog snel te maken. Visitekaartjes, Flyers en Posters al dan niet gepersonaliseerd en je beurs, productpresentatie of ander marketingmoment kan niet meer stuk. We helpen je graag uit de brand of als je helemaal gepland werkt helpen we je graag de juiste levertijden te halen.

Wij sparren graag met ondernemers met een plan.

Jouw klant heeft behoefte aan jouw product of oplossing. Het liefst vertel je ze dat allemaal persoonlijk en alleen bij gebrek aan tijd denk je na over 1 op 1 marketing via digitaal drukwerk. Wij geloven er in jij ook?

Wat bieden we zoal aan om je dat extraatje te geven?

 • Variabele data printing

 • Augemented Reality (AR)

 • Proefmodellen

 • Snelle levertijden

 • Prima prijzen