WIJ HELPEN JOU TE CREËREN

Ontwerp

Wij ontwerpen de zaken die nodig zijn om u resultaat te laten boeken. Of dit een website, flyer, visitekaartje of ander marketingmiddel is bepalen we graag met u samen.

lees meer

DIGITAL

PRINT

VERSIE  2.0

Wij maken geen onderscheid meer tussen Digitaal drukwerk en offset drukwerk op basis van kwaliteit. De inzetbaarheid heeft puur te maken met jouw wensen, en natuurlijk de mogelijkheid tot personaliseren.

WAT ONTWERPEN JULLIE?

Print

Wij printen en drukken in eigen huis. We drukken natuurlijk bijna alles. Wil je iets printen of drukken dat de online drukkers niet doen dan heb je onze aandacht. Opvallen met drukwerk kan nog steeds. We doen graag die extra stap voor je.

lees meer

OFFSET

DRUKKEN

CONVENTIONEEL  2.0

JA we drukken ook gewoon conventioneel offset. Gewoon net ff meer van iets nodig dan switchen we naar offset. Of die ene Pantone kleur die we in print net niet halen? We drukken het.

WAR DRUKKEN JULLIE?

Verpakkingen

Wat valt je als eerste op als je dat nieuwe product hebt gekocht? De verpakking toch? Niet voor niets zijn er zoveel unboxing video’s op Youtube te zien.

lees meer

DIGITAAL/OFFSET

LAMINEREN

ECHT  2.0

Iedereen lamineert tegenwoordig. Wij doen er echter een schepje bovenop. Wij lamineren digitaal en offset werk met gemak. Bovendien kunnen we kunststoffen lamineren tot wel 2 mm dik.

PROBEER MIJ

Specials

Opvallen doe je niet met 5000 Flyers van een online drukker. Dat doet iedereen al. Opvallen doe je door anders te zijn. Wij helpen je graag anders te zijn dan anderen.

lees meer

DIGITAL

FOLIEDRUK

GOUD  ZILVER

Onbetaalbare foliedruk, betaalbaar gemaakt met deze nieuwe manier van digitale foliedruk. Verpakkingen, kaarten, visitekaartjes noem het maar op wij zetten er graag een folie voor je op.

PROBEER MIJ

Narrowcasting

Adverteren is steeds verder aan het evolueren. De dagbladen en magazines worden beconcurreerd door Google Adwords en het wordt er niet makkelijker op. Je doelgroep direct bereiken kan veel eenvoudiger met onze Narrowcasting dienst.

lees meer

NARROWCASTING

ECHT  2.0

Iedereen lamineert tegenwoordig. Wij doen er echter een schepje bovenop. Wij lamineren digitaal en offset werk met gemak. Bovendien kunnen we kunststoffen lamineren tot wel 2 mm dik.

PROBEER MIJ

Web2print

Snap jij al enige tijd dat besparen op je drukwerk allang niet meer in een goedkopere drukker zit maar in het automatiseren van je bestelproces en het direct beschikbaar maken van je marketing middelen? Bel ons!

lees meer

IETS MOOIS ONTWERPEN IS SOMS MAKKELIJK
UITVOEREN VAN JE IDEE SOMS NIET.

Af en toe heb je dat ene idee dat niet zo makkelijk te maken is. Online drukkerijen hebben net je papiersoortjes niet of je wil net even een andere afwerkingsniveau. Wij kijken juist uit naar deze uitdagingen. Opvallen doe je niet door een standaard A5 flyer te maken. Opvallen doe je door net even anders te zijn dan je concurrent. Wij helpen je daar graag mee.

APPS, Websites, Print en Druk eigenlijk alle mogelijkheden hebben we wel in huis om jouw marketing een succes te maken. We werken dan ook graag mooie voorstellen voor je uit en produceren ze dan ook nog het liefst. Maar nog veel liever hebben we dat jij met ons samenwerkt. Ben je webbouwer en heb je een sparringpartner nodig voor je druk en print. DitisMokka is je partner. Ben je een drukker en heb je nog geen print in huis. Laten we samenwerken. DitisMokka kleurt makkelijk mee met wat jouw klanten willen. Of ben je gewoon iemand die een partner zoekt voor zijn of haar print en drukwerk en heb je net even dat extra beetje aandacht nodig?

DitisMokka is oprecht geïnteresseerd in je.

Kortom wij werken met je samen in plaats van in opdracht. Onze huidige opdrachtgevers zullen je unaniem vertellen dat wij een prima partner zijn als het gaat om de wat complexere opdrachten want laten we eerlijk zijn die flyers on a budget koop je toch gewoon bij Drukwerkdeal. Je klant centraal en zorgen dat hij opvalt is waar wij het liefst mee bezig zijn.

Heb je dus een uitdagend projectje nodig ons eens uit en we bekijken geheel kosteloos of wij wat voor je kunnen betekenen.

Ook opvallen door anders te zijn? Neem contact met ons op!

Geef ons een uitdaging en wij verbazen je graag.