For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

ERVAAR HET VERSCHIL.

Bekijk de korte video en zie hoe print weer magisch kan zijn. genARate gebruikt de laatste technologie om 2D papier in een 3D ervaring om te zetten en brengt zo je geprinte uiting tot leven.  Responses nemen toe en de gebruikerservaring is completer dan een gewoon geprinte uiting.

GEBRUIK DE KRACHT VAN AUGMENTED REALITY.

Of je nu een bureau bent een content creator of winkeleigenaar met onze Augmented Reality campagnes maak je het verschil door je print weer magisch te maken. Video’s laten afspelen als de klant de print in scanned of informatie weergeven in de vorm van animaties of 3D modellen brengt je print tot leven. En natuurlijk rapporteren we de scans en acties van je klant via een duidelijke rapportage waardoor je interesse kunt peilen en acties kunt meten.

Je gelooft het natuurlijk pas als je het zelf ziet.

Download de genARate app

Ga naar de appstore voor jouw telefoon en download de genARate app. Volg de instructies op je scherm en scan de afbeelding met daarop het AR inside logo. De rest wijst zichzelf. Je kunt ook de QR code op deze pagina inscannen. De APPstore voor jouw soort telefoon wordt dan automatisch geopend.

Scan de QR code voor de genARate APP

scan met je IOS of Android toestel de QR code en download de APP om de magische content te zien op de prints die voorzien van van de AR inside iconen.

Wil je erover praten? Of gewoon meteen een campagne starten neem contact met ons op.